02 Тра 2018
3069

Пожежа умовна — протипожежні вимоги справжні

1-19Як повідомляє департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології ПАТ «Хмельницькобленерго», на базі ДП «Шепетівське лісове господарство» відбулися виїзне засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій облдержадміністрації та масштабне комплексне навчання із ліквідації умовної лісової пожежі. За дорученням в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука у цих заходах взяли участь директор департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Товариства Анатолій Манільчук та начальник відділу цивільного захисту Валерій Мельник.

 На засіданні комісії було розглянуто питання запобігання пожежам в екосистемах, а також нещасним випадкам невиробничого характеру. Претензій до роботи ПАТ «Хмельницькобленерго» за цим напрямком не було.

Для забезпечення гарантій надійної роботи електричних мереж ПАТ «Хмельницькобленерго»  представниками Товариства було запропоновано внести до рішення комісії й вимогу дотримуватися Правил охорони електричних мереж. Серед них — утримання охоронних зон повітряних ліній у належному стані, протипожежний режим на трасі повітряних ліній електропередачі, недопущення застосування відкритого вогню, складування легкозаймистих матеріалів, а також несанкціонованого будівництва в охоронних зонах ПЛ тощо.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго» 

Наверх