27 Кві 2016
3174

Престижна нагорода — за екологічну культуру

Нещодавно у Києві під керівництвом Міністерства екології та природних ресурсів України та видавництва «Престиж Медіа Інфо» відбулася церемонія нагородження найкращих компаній України у сфері екології, довкілля та природокористування. ПАТ «Хмельницькобленерго» в рамках загальноукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні» визнано Лідером природоохоронної діяльності за підсумками роботи у 2015 році. Взяли участь у церемонії та прийняли відповідну почесну відзнаку начальник служби з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Віктор Паламарчук та заступник начальника служби Валерій Мельник.

Також Компанія отримала примірник престижного тематичного видання «Екологія, довкілля та природокористування в Україні», в якому окрема сторінка присвячена здобуткам ПАТ «Хмельницькобленерго» у цій сфері. Серед них — реалізовані у минулому році прогресивні екопроекти:

— технологія біологічної та мікробіологічної трансформації небезпечних нафтопродуктів у екологічно безпечні органо-мінеральні речовини;

— монтаж біоплато-водоохоронної споруди для очищення зворотних вод;

— програма «Чисте повітря», метою якої є мінімізація забруднення атмосфери відпрацьованими газами двигунів авто.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх