06 Кві 2018
2860

Протипожежна дисципліна — на найвищому рівні!

У ПАТ «Хмельницькобленерго» за участю працівників 1-го ДПРЗ ДСНС у Хмельницькій області і відділу пожежної безпеки та екології Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Товариства, проведено перевірки внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання потенційно небезпечних об’єктів, підпорядкованих Товариству, та системи оповіщення про пожежу, практично відпрацьовано евакуацію працівників ПАТ «Хмельницькобленерго», котрі мешкають у гуртожитку «Енергія». Ці заходи проводилися під координацією штабу з надзвичайних ситуацій Товариства та керівництвом в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» — начальника цивільного захисту Козачука О.І. та директора Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Манільчука А.В. на виконання розпорядження №183 від 02.04.2018 р. «Про посилення пожежної безпеки підрозділів Товариства», доручення уряду та Міністерства енергетики і вугільної промисловості України стосовно посилення пожежної безпеки об’єктів ПЕК, запобігання виникненню пожеж, недопущення загибелі та травмування людей на пожежах.

На об’єктах було також відпрацьовано оперативні плани та картки пожежегасіння, інструкцію з дій персоналу для забезпеченні евакуації людей у випадку виникнення пожежі та порядку включення систем протипожежного захисту.

Усі ввідні були відпрацьовані черговими працівниками гуртожитку «Енергія» чітко та злагоджено, з дотриманням вимог нормативних документів. За що вони й отримали оцінку «добре».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх