10 Тра 2024
242

Проведено протипожежні тренування

В АТ «Хмельницькобленерго» проведено спільні протипожежні тренування з підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області та проведено перевірку джерел зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання.

Під час тренувань відпрацьовано дії оперативного реагування під час гасіння умовної пожежі на енергооб’єктах. Також відпрацьовано порядок включення систем протипожежного захисту та оповіщення про пожежу.

В ході перевірок водопостачання основна увага приділялася технічному стану пожежних гідрантів та пожежних кранів, заповнення водою пожежних водойм, наявності тиску в мережі, забезпечення до них вільного доступу та вільних під’їздів, наявність покажчиків. За результатами перевірок складені акти відповідності протипожежного водопостачання.

Директор департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» Валерій Мельник після тренувань наголосив: «Персонал Товариства та підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області  продемонстрували злагодженість та професіоналізм у запобіганні та реагуванні на надзвичайні ситуації техногенного характеру».

Frame 21

Спільні протипожежні тренування з підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проводяться на виконання Галузевого плану основних організаційно-технічних заходів з питань  пожежної безпеки у 2024 році, листа Міністерства енергетики України від 22.03.2024  №1/05-3178-24 «Про посилення пожежної безпеки у весняно-літній період 2024 року» та з метою реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної  безпеки, спрямованої на запобігання виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

Відділ зв`язків із громадськістю 

Наверх