05 Тра 2018
3843

Радо поділилися досвідом із черкаськими колегами

02До ПАТ «Хмельницькобленерго» завітала з робочим візитом делегація від ПАТ «Черкасиобленерго» на чолі з головою правління Олегом Самчуком. Мета черкаських колег-енергетиків — ознайомитися з роботою однієї з передових енергокомпаній України, перейняти успішний досвід.

У Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» гостей зустрів в.о. генерального директора Олег Козачук. Розповідаючи про досягнення Товариства, він відповів на питання, які найбільше цікавили черкасців, — стосовно розвитку електромереж, організації енергозбутової роботи та взаємодії зі споживачами.         

м03В свою чергу голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук поділився з хмельницькими колегами інформацією про непростий стан справ у своєму Товаристві та охарактеризував динаміку розвитку подій на підприємстві за останній рік. «Було багато складних проблем, підприємство опинилося на межі зупинки, — зокрема, зазначив він. — Але дякуючи всім працівникам та ефективному менеджменту Товариства нам вдалося стабілізувати роботу нашої компанії».

Гості побували у Летичівському РЕМ та Меджибізькому сервісному пункті, а також у навчально-лікувальному комплексі «Яблуневий сад». Наприкінці візиту Олег Самчук подякував в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олегу Козачуку та всім хмельницьким колегам за запрошення, гостинність і відкритість у спілкуванні.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

 
Наверх