17 Лис 2022
3716

Розподіл електричної енергії відновлено, але з обмеженнями по потужності

Ситуація в енергосистемі України вкрай складна. Енергетики Хмельниччини відновили розподіл електричної енергії тим споживачам, які були знеструмлені внаслідок технологічного порушення в електромережах. Але живлення області здійснюється з обмеженням потужності. Крім того, на Хмельниччині, як і у всій країні, застосовуються графіки аварійних та погодинних відключень.

Шановні споживачі, партнери та громадо! Будь ласка, зберігайте спокій та максимально економте електричну енергії. Область не отримує достатньої потужності та окрім цього, згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго», в області діють графіки відключень!

Час відключень сягатиме 4 годин, але може бути і довшим. Деякі райони будуть вмикатися почергово, відключення можуть відбуватимуться кілька разів на добу, без дотримання годин, зазначених у Порядку черг застосування Графіку погодинних відключень.

Дізнатися очікуваний час відновлення розподілу електричної енергії ви можете у розділі «Відключення за адресами». Крім того, якщо ви вносили свою поштову скриньку чи номер телефону у розділ Комунікації «Особистого кабінету споживача енергоресурсів», ви отримаєте відповідне повідомлення.

Попри складність ситуації, ми впевнені в тому, що енергосистема вистоїть, їй потрібно лише допомогти та знизити обсяг споживання електричної енергії.

Все буде Україна! Попри складнощі і темряву – ми обов’язково переможемо!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх