20 Жов 2017
4422

Сюжет «33 каналу» 20.10.2017

Плануйте літо дитини вже сьогодні! Путівки зі знижками до «Джерельця»-2018

Плануйте літо дитини вже сьогодні! Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку для дітей «Джерельце» розпочав продаж путівок на 2018 рік. Починаючи від 17 жовтня, через інтернет-магазин на сайті ПАТ «Хмельницькобленерго» можна придбати своїй дитині відпочинок на майбутній сезон. До того ж, нині діють грандіозні знижки – можна зекономити більше 1,5 тисячі гривень.

До слова, ціна на путівку залишилася тією ж, що і у минулому році – 7850 грн. Враховуючи акційні пропозиції, можна придбати «квиток у літо» і за 6280 грн. Окрім економії, є й ще ряд причин, із яких про відпочинок своєї дитини слід подумати наперед.

Чому варто обрати саме «Джерельце»? Відповідь проста. Це один із найкращих закладів відпочинку для дітей в Україні! Про це свідчать численні результати ревізій на території, грамоти, та головне – схвальні відгуки батьків та щирі посмішки малечі, яка радо повертається до «Джерельця» знову і знову.

Вихователі приділяють значну увагу особистому розвитку кожної дитини. Окрім того, завдяки сучасним технологіям та турботі про кожного клієнта «Джерельця», батьки можуть з дня у день слідкувати за відпочинком власних дітей.

Також щороку силами власників ПАТ «Хмельницькобленерго» у «Джерельці» відбуваються позитивні зміни. Так, минулого року реставрували будиночок,  відновили систему водоочистки, за спільними побажаннями дітей та батьків урізноманітнили харчування. Цьогоріч планують і далі розвивати інфраструктуру, а саме побудувати ще один ігровий майданчик. Але найголовніше — програма відпочинку дітей. Вона буде ще цікавішою та різноманітнішою. Екскурсії, розваги, майстер-класи і навіть гурток іноземної мови – усе це очікує малечу у 2018 році.

За одну зміну «Джерельце» може прийняти понад 180 дітей, тобто загалом доступні близько 550 путівок. Тож, шановні хмельничани, не зволікайте та подаруйте своїм дітям чудове літо, незабутній відпочинок, море емоцій та вражень. «Джерельце» чекає саме на Вас!

Наверх