22 Чер 2018
3482

Сюжет «33 каналу» 22.06.2018

Святкова лінійка у «Джерельці»: офіційне відкриття сезону

 

 

Як тільки продзвенів останній дзвоник у школах, діти шукають нових вражень та нових емоцій – і не лише для того, щоб восени вражати однокласників історіями «Як я провів літо». Адже це саме та пора, яка може залишитися у пам’яті на все життя – теплі спогади щасливого дитинства. Можливість отримати незабутні враження от уже 10 рік поспіль для малечі Хмельниччини відкриває дитячий оздоровчий заклад «Джерельце».

До слова, заклад розташований на базі НЛК «Яблуневий сад», що підпорядковується АТ «Хмельницькобленерго». Щороку тут проходить модернізація, аби забезпечити юним відпочивальникам максимальний комфорт. Також тут працюють висококваліфіковані спеціалісти, які гарантують малечі не тільки оздоровлення, але й веселе та корисне дозвілля.

Так, уже відбулося урочисте відкриття сезону Джерельце’2018. Загалом, дітей розподілено на 6 команд, за віком. На лінійці кожна представляє власну назву та девіз. Саме це буде їхнім гаслом протягом 21 дня відпочинку під час проведення різноманітних конкурсів, ігор, пізнавальних екскурсій тощо.

На відкритті оздоровчого закладу також були присутні і поважні гості району та області. Зокрема, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний переконаний: високий рівень закладу – це результат діяльності професійного колективу.

Також, свою подяку за роботу висловив і почесною грамотою для керівництва «Джерельця».

Загалом, усі бажали юним відпочивальникам активного відпочинку, нових друзів та вражень. Переконані, малеча зможе тут на повну міру розкрити всі свої таланти, отримати нові корисні навички та провести час із радістю.

Керівництво АТ «Хмельницьобленерго» демонструє гостям результати своєї роботи за рік. Крім того, обіцяють і на наступний сезон ще більше удосконалюватися та розвиватися.

Наверх