27 Гру 2019
2298

Сюжет «33 каналу» 27.12.2019

Святкове завершення художнього конкурсу «Родина енергетика»

Переможців конкурсу малюнка визначено! Акціонерне товариство «Хмельницькобленерго» вже втретє провело масштабну мистецьку акцію для дітей під назвою «Родина енергетика». Її метою було – привернути увагу суспільства до небезпек і ризиків у сферах електробезпеки та охорони праці.

Загалом до конкурсу долучилося близько двохсот дітей – це автори робіт у трьох вікових групах. Свої малюнки вони виконували у довільній формі: хтось у графічній, а хтось вирішив спробувати свої сили у живописі. Втім, кожен із них у свою картину вклав частинку душі та власне, неординарне бачення безпеки у енергетиці.

Оцінювала дитячі малюнки спеціальна комісія. Критеріями були: відповідність темі конкурсу, актуальність, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення, індивідуальність та охайність. Маленькі  учасники доклали максимум зусиль, аби саме їхня робота здобула перемогу у конкурсі «Родина енергетика – 2019».

На церемонії нагородження переможці та учасники конкурсу отримали  дипломи та цінні подарунки. Як кажуть, у наступному році обов’язково братимуть участь знову. По-перше, це цікаво і захопливо, а по-друге — «Хмельницькобленерго» не скупиться на чудові призи.

АТ «Хмельницькобленерго» робить усе для того, аби дітвора та молодь Хмельниччини  пам’ятали про можливі ризики у сферах охорони праці та електробезпеки. А ще — дає їм прекрасну можливість для творчого самовираження.

33 канал

Наверх