28 Лип 2017
3155

Сюжет «33 каналу» 28.07.2017

Безкомісійна оплата електроенергії – новітні та уже звичні методи

Щоб і світло було, і в гаманці не поменшало. Оплата комунальних послуг складає чималу частину фінансових витрат як українців, так і хмельничан зокрема. За спожиті блага – не секрет, платити треба, а от переплачувати не хочеться. Так, аби уникнути надлишку у платіжках, встановлюють власні лічильники. Проте, приходячи платити, хмельничани можуть зіштовхнутися із комісіями, що їх стягують банки та інші компанії за свої послуги. ПАТ «Хмельницькобленерго» турбується про своїх споживачів та створює нові можливості для кожного.

Перелік безкомісійних способів оплати легко можна знайти на офіційному сайті «Хмельницькобленерго». Там же Ви можете увійти і в особистий кабінет споживача та просто на офіційному сайті передати показники лічильника, дізнатися про наявність боргу або переплати, а також розрахуватися банківською карткою.

Ми ж коротко нагадаємо – для Вас безвідсотково доступна система інтернет-розрахунків Portmone.com. Якщо ж з інтернетом та комп’ютером у Вас не надто товариські стосунки, платіть без комісії у банківських відділеннях «СІЧ Банк», «ЕкспресБанк», «УкргазБанк», «А-Банк», «ПриватБанк» та Укрпошти. Подібна співпраця була досягнута саме аби додати комфорту та легкості у життя споживачів електроенергії.

Окрім того, деякі партнери ПАТ «Хмельницькобленерго» уже представляють свої напрацювання для полегшення сплати комуналки. Так, цілком логічною є співпраця державної енергопостачальної компанії з потужним державним банком – «ПриватБанк».

Зокрема, легким у користуванні є термінал самообслуговування, де за спожите можна розрахуватися як карткою, так і готівкою.

Так, кількома кліками обираєте «електроенергію» – вносите зміни та зазначаєте актуальні покази лічильників.

Окрім того, представляють нову технологію оплати через QR-код. Технологія дозволяє зашифрувати данні про кожного абонента-споживача комунальних послуг у зручному та сучасному форматі.

Для використання сервісу потрібно лише кілька простих кроків – відкрити Приват24, зчитати код, ввести данні і сплатити.

Далі ви потрапляєте в меню, де потрібно ідентифікувати себе як абонента. Вводити місце проживання, власний ідентифікатор, тобто особовий рахунок. Також себе можна знайти за адресою.

У ПАТ «Хмельницькобленерго» певні – такі сервіси у майбутньому витіснять звичні черги та розрахункові книги, адже сучасний світ не стоїть на місці і розвивається з кожним днем все дужче.

Наверх