26 Жов 2018
2528

Сюжет «33 каналу» 26.10.2018

Сучасна електрика у Чемерівцях: результати роботи Інвестпрограми-2018 від АТ «Хмельницькобленрего»

 

 

Щодня працювати для того, аби інші жили у комфортних та сучасних умовах. АТ «Хмельницькобленерго» уже який рік поспіль втілює у життя заздалегідь напрацьовану Інвестиційну програму. От і у 2018 ледь не у кожному куточку Хмельниччини ведуть роботи відповідно до графіку. Так, Володимир працює у Чемерівцях спільно із бригадою у 7 чоловік та підрядником із Волині. Провели реконструкцію РПО 0,4 кВт повітряної лінії електропередачі.

Ці роботи були виконані, зокрема, на вулицях Івана Франка, Центральне та Гусятинське шосе. Помічають результаті праці як прості мешканці, так і представники влади. Зокрема, Чемеровецький селищний голова зазначає: хоч об’єдналася громада нещодавно, а уже встигли налагодити плідні зв’язки.

Проте, не лише одним райцентром єдиним. Серед іншого, активні працюють і навіть у віддалених селах. Звісно, левова частка уваги приділяється населеним пунктам, у яких є стратегічні або ж соціальні об’єкти. Так, у селі Черче розташований і споживач електроенергії ІІ категорії – будинок пристарілих, забезпечення якісною послугою якого є вкрай важливим.

Подібна реконструкція має стратегічне значення для регіону. Адже завдяки їй полегшиться робота щодо відновлення енергопостачання в разі поломок та несправностей, яких, до слова, опісля цього має в рази поменшати. Також, зменшаться технологічні витрати підприємства завдяки скороченням довжини ліній електропередач в зв’язку із переключенням та зміною центру навантаження.

Таким чином, звісно, і глухі села з часом ставатимуть більш сучасними та цивілізованими. Тому, сміливо роблять висновок – Інвестпрограма-2018 для Чемеровецької ОТГ та й району загалом була вдало спланованою та корисною.

Наверх