18 Жов 2019
2517

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 18.10.2019

#TetrisChallenge означає «відвертість»

Яскраво та ефектно. АТ «Хмельницькобленерго» приєдналося до міжнародного флешмобу #TetrisChallenge.

Незабаром їм відповіли колеги з інших екстрених служб з усього світу. Долучилися і енергетики Хмельниччини. #TetrisChallenge стартував у Цюріху, Швейцарія. У день відкритих дверей поліцейські розклали обладнання поруч з патрульною машиною, і двоє поліцейських вирішили до цього набору приєднатися. Попросили зробити знімок з дрона.

Для цього обрали один з передових районів електромереж АТ «Хмельницькобленерго» – Хмельницький міський.

Хмельницький міський РЕМ продемонстрував склад та обладнання оперативно-виїзної бригади – екстреної складової кожного району електромереж АТ «Хмельницькобленерго».

Оперативно-виїзна бригада – це ті, хто першими мчать на допомогу. Ця та аналогічні бригади в усіх куточках області готові будь-якої миті вирушити на ліквідацію ушкоджень електромереж.

Похизуватися енергетикам краю, і справді, є чим. Сучасне обладнання, ефективні підходи до роботи та найважливіше – професійні, досвідчені працівники – це «обличчя», своєрідна візитівка АТ «Хмельницькобленерго».

Крокувати у ногу з часом енергетики краю закликають й інших. А відтак  #TetrisChallenge передають усім екстреним службами Хмельниччини та України.

ПЦ «Ексклюзив»

Наверх