16 Січ 2023
1498

Це війна кожного українця

Наші незалежність, волю, прагнення до розвитку намагаються зламати, а Батьківщину – захопити та сплюндрувати. Але ми – українці, і ми – незламні, мужні та волелюбні. Кожен з нас сприймає цю війну, як особистий виклик, і допомагає боротися із загарбниками зі всіх своїх сил. Не виключенням є підприємства, державні органи та бізнес.

За 10 місяців війни АТ «Хмельницькобленерго» надало допомогу Силам оборони України майже на 20 млн грн. За запитом військових АТ «Хмельницькобленерго» купувало засоби захисту та одяг, різноманітні інструменти, генератори, буржуйки, радіостанції та квадрокоптери на загальну суму – 9,4 млн грн. Мобілізовані працівники Товариства отримали матеріальну допомогу – 1,16 млн грн.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

За підтримки Товариства було облаштовано реабілітаційний центр для військових на суму – 2 млн грн. А ще енергетики купували та передавали автомобілі, паливо, продукти харчування, різні матеріали тощо.

Ініціативні групи працівників АТ «Хмельницькобленерго» виготовляють та передають військовим сухі борщі, каші, різноманітні смаколики, окопні свічки та захисні сітки.

IMG-5345-V

У цій війні дійсно не можливо стояти осторонь. Тільки разом ми зможемо подолати темряву!

Працюймо й далі, з вірою у Сили оборони України!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх