19 Лют 2018
2744

Сюжет «33 каналу» 16.02.2018

Цінні подарунки від ПАТ «Хмельницькобленерго»:
поспішайте взяти участь у акції

Подарунки за оплату послуг. ПАТ «Хмельницькобленерго» вкотре тішить своїх споживачів і вже оголосило нову акцію із приємними призами. Так, кожен учасник акції має можливість отримати 100 грн. на особовий рахунок, лише сплативши за електроенергію через особистий кабінет побутового споживача. І це – ще не усі сюрпризи.

Аби взяти участь у розіграші, потрібно бути зареєстрованим у особистому кабінеті побутового споживача. Уже з 1 лютого і до 8 квітня, передавши показ та сплативши за електроенергію онлайн, Ви автоматично стаєте учасником акції та маєте нагоду стати щасливими призером усього у кілька кліків.

До слова, нагадаємо: подібна акція під гаслом «Передавай та вигравай» уже діяла напередодні Дня Святого Миколая. Тоді новими користувачами Інтернет-сервісу стали близько 8 тисяч хмельничан та жителів області. І, як зазначають, багато хто призвичаївся, адже передавати покази лічильника та сплачувати за спожиту електроенергію у такий спосіб – швидко та зручно.

Такі розіграші планують проводити систематично. У такий спосіб компанія не лише тішить споживачів, але й залучає до світу сучасних технологій. Адже це суттєво зменшує кількість черг у сервісних центрах РЕМ, оскільки покази для більш точних підрахунків бажано подавати у 2 останні дні минулого або 3 перших робочих дні поточного місяця. Також, в Особистому кабінеті побутового споживача Ви можете зареєструвати одразу кілька особових рахунків та сплачувати за рідних та близьких.

Усі переваги онлайн-сервісу Ви можете оцінити уже під час наступного подання показів та оплати, лише відвідавши офіційний сайт ПАТ «Хмельницькобленерго». Поспішайте перевести ваші розрахунки в мережу та виграти приємні подарунки. І нехай вам посміхнеться удача.

Наверх