30 Чер 2017
4052

Сюжет «33 каналу» 30.06.2017

У ногу з часом – «Хмельницькобленерго» презентує мобільний додаток

Йти у ногу з часом та навіть випереджати його. ПАТ «Хмельницькобленерго» турбується про своїх споживачів та хвилини, що їх вимушені витрачати люди, аби оплатити комунальні послуги. Так, на підприємстві уже давно впроваджено колл-центр, існує кабінет споживача, кожен бажаючий може передати показники лічильника онлайн та навіть сплатити за електрику, не відходячи від комп’ютера. Також, на офіційному сайті завжди доступна інформація про можливі аварійні та планові відключення електроенергії.

Проте, технології не стоять на місці і з дня у день набирають обертів. Тепер компанія представляє ще одну інноваційну розробку, яка допоможе кожному носити інформацію про електроенергію та стан власного рахунку прямо у себе в кишені.

Тепер Вашій увазі представлено зручний, зрозумілий та доступний додаток «Особистий кабінет» від ПАТ Хмельницькобленерго. Над розробкою мобільного додатку працювали ледь більше місяця. За цей час створили унікальний інтерфейс. Завдяки ньому завжди можна побачити основну інформацію по рахунку, діючи тарифи для конкретного споживача та передати показники лічильника. І все це займе щонайбільше 5-10 хв.

Сергій Стахів у програмуванні уже 8 років і зазначає, цей додаток безпечний, а уся інформація про користувача конфіденційна. Тож, тепер внести показник можна навіть перебуваючи далеко від дому, у громадському транспорті чи кафе усього в кілька кліків. Та і планувати свої витрати із таким додатком значно легше.

До того ж, встановлення «Особистого кабінету» на телефон є абсолютно безкоштовним. Скористатися такою функцією можуть усі користувачі, чиї пристрої працюють на платформі Андроід.

Відділ інформаційних технологій «Хмельницькобленерго» працює, аби покращити Ваше життя та зробити оплату комунальних послуг простішою та швидшою. Окрім того, у компанії нагадують – з метою усунення можливих непорозумінь слід передавати покази лічильників протягом останніх двох робочих днів до кінця місяця або трьох перших робочих днів кожного місяця. І нехай у Вашій оселі завжди буде світло!

Наверх