25 Тра 2018
2972

Сюжет «33 каналу» 25.05.2018

У здоровому тілі – працьовитий дух: працівники
АТ «Хмельницькобленерго» провели спартакіаду

Хто сильніший, вправніший, завзятіший? Довести свою спортивну першість зібралися енергетики з усієї області на перший етап 1-ї Спартакіади під егідою Незалежної галузевої профспілки енергетиків України.

Змагання відбувалися у селі Жилинці Ярмолинецького району. Саме там розташовується навчально-лікувальний комплекс «Яблуневий сад», що має якісну спортивну базу для проведення подібних турнірів. Загалом, визначали кращих із кращих у 6-и видах спорту: перетягування канату, армреслінг, гирьовий спорт, волейбол, настільний теніс та шахи.

Загалом на змагання приїхала 21 команда у складі 250 працівників. Першість, врешті, виборов Старокостянтинівський РЕМ. Друге місце посіли працівники Хмельницького міського РЕМ. А бронзою нагородили команду дирекцій АТ «Хмельницькобленерго».

Здоровий дух суперництва та прагнення до перемоги – це, переконують, не єдині переваги таких заходів. У Товаристві певні: це гуртує колектив, залишає незабутні враження та дозволяє працівникам і керівникам поспілкуватися у більш неформальній та невимушеній атмосфері. Зрештою, спорт – це частина здорового способу життя кожного українця.

Що ж, можемо лиш побажати працівниками АТ «Хмельницькобленерго» поміж насичених робочих буднів не втрачати спортивної форми та бути готовими до боротьби й перемог. Адже лише в здоровому тілі – здоровий та, головне, працьовитий дух.

Наверх