17 Вер 2024
391

Українські розподільні мережі зустрілися з GE Vernova для обговорення співпраці

Керівництво державних Операторів систем розподілу (ОСР) Групи компаній «Українські розподільні мережі» зустрілося з Філіпом Піроном, генеральним директором бізнесу «Системи електрифікації» GE Vernova та низкою технічних спеціалістів в рамках CIGRE Paris Session 2024.

Українську сторону на зустрічі представляли керівники чотирьох державних Операторів систем розподілу: Черкасиобленерго, Харківобленерго, Миколаївобленерго та Тернопільобленерго.

Філіп Пірон висловив зацікавленість GE Vernova у продовженні співпраці та розвитку спільних проектів в Україні. У своєму виступі генеральний директор бізнесу «Системи електрифікації» GE Vernova згадав про технічну допомогу, яку компанія надає Україні з 2022 року, і висловив упевненість, що ця підтримка продовжиться і в майбутньому.

Зі свого боку, українська сторона висловила зацікавленість у рішеннях для мобільних підстанцій виробництва GE Vernova, а також розподільчих пристроїв та автоматизації підстанцій.

На зустрічі також йшлося про співпрацю у сфері модернізації розподільчих мереж, включаючи розвиток цифрових двійників мереж, розбудову мікромереж та використання цифрових рішень для автоматизації бізнес-процесів.

Наверх