17 Вер 2018
2897

Вдалий старт футзальної команди АТ «Хмельницькобленерго»

16 вересня стартував розіграш Бренд Преміум-ліги з футзалу сезону 2018 років, організованої Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. В турнірі бере участь об’єднана команда АТ «Хмельницькобленерго», у якій грають працівники апарату управління та відокремлених підрозділів Товариства.

 «Сліпе» жеребкування визначило суперників команди енергетиків у груповому етапі змагань:«Helpix», «МобіФренд» та «Foletti». За підсумками групового етапу по дві кращих команди з кожної групи продовжать боротьбу у плей-офф за призові місця. Колективи, які завершать групову стадію третіми, розіграють Кубок Поділля, а команди, які фінішують у своїх групах на четвертих місцях, завершать турнір матчами за Кубок Виклику.

cover-2

Вже в 1-ому турі команда АТ «Хмельницькобленерго» подарувала сенсацію, перегравши «Helpix», який «на папері» виглядав фаворитом зустрічі. «Енергетикам» вдалося забити швидкий гол: Олексій Залевський класним пасом вивів на ударну позицію Гарієвського, який прицільним ударом відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Наприкінці першого тайму рахунок став 1:1. А в другому таймі АТ «Хмельницькобленерго» вдалося забити ще двічі та не пропустити. В підсумку – 3:1 на користь АТ «Хмельницькобленерго». І схоже, що боротьба за дві путівки у плей-офф буде дуже цікавою.

Прес-служба

Наверх