21 Гру 2018
3565

Сюжет «33 каналу» 21.12.2018

Відзначено учасників конкурсу дитячого малюнка
від АТ «Хмельницькобленерго»

 

 

Знати правила поводження з електроенергією із самого дитинства. Саме під таким гаслом щороку АТ «Хмельницькобленерго» проводить конкурс дитячого малюнка. Малеча у своїх творчих доробках відображає працю енергетиків, а також елементарні правила поводження із приладами та електромережами.

Традиційно учасниками конкурсу стали діти працівників АТ «Хмельницькобленерго», причому,  в двох вікових категоріях – від 5 до 10 та від 11 до 15 років. У 2018-му усього взяло участь 53 дитини.

Компетентне журі оцінювало дитячі малюнки за такими критеріями, як відповідність темі, актуальність, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму, оригінальність та оформлення, індивідуальність, охайність та якість виконання. Дорослі зазначають: врешті, головне – вкотре  донести до малечі важливість дотримання правил поводження із електричною енергією.

За результатами конкурсу всіх його учасників вітали в урочистій атмосфері та відзначали призами. Найбільше ж пощастило переможцям: вони отримали ще й вартісні набори різноманітних фарб та інструментів для живопису.  Конкурсантів особисто вітав і вручав подарунки директор з управління персоналу та юридичних питань АТ «Хмельницькобленерго» Андрій Пилипенко.

Діти задоволені подарунками і кажуть, що братимуть участь знову, адже це розвиває фантазію та творчі здібності. До того ж, кожна дитяча перемога неабияк тішить батьків.

Перші місця у двох категоріях зайняли Ярослав та Ольга Корчуни, братик та сестричка. Їхні роботи вирушать у відбірковий регіональний турнір Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей – 2019».

Діти – наше майбутнє. І те, що ми вкладемо у них сьогодні, устократ повернеться нам завтра. Тож нехай найщиріші мрії малечі втілюються, особливо у цей казковий передноворічний час.

Наверх