15 Тра 2017
3359

Висока оцінка від Міненерговугілля

Служба з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та екології ПАТ «Хмельницькобленерго» отримала високу оцінку від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України за результатами аналізу стану цивільного захисту за 2016 рік.  

«За звітний період слід відзначити професійне ставлення працівників…, відповідальних за організацію питань цивільного захисту… у ПАТ «Хмельницькобленерго», — зокрема, зазначено у матеріалах аналізу.

Примітно, що ПАТ «Хмельницькобленерго» станом на 31 грудня 2016 року була однією з шести галузевих компаній, у яких на виконання вимог Кодексу ЦЗ створено окремі структурні підрозділи цивільного захисту та пожежної безпеки. Керівництвом ПАТ «Хмельницькобленерго» «…приділяється належна увага щодо фінансування питань цивільного захисту. За результатами роботи ГУ ДСНС України у липні 2016 року дана висока оцінка готовності служби енергетики до дій за призначенням».

І ще один промовистий факт: за звітний період підготовку у навчально-методичних центрах ЦЗ та безпеки життєдіяльності пройшли 308 працівників ПАТ «Хмельницькобленерго» — це найвищий показник серед однопрофільних компаній України.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх