14 Лис 2018
3108

Впевнено крокуємо до анбандлінгу

Згідно з рішенням засідання НКРЕКП від 13 листопада 2018 року АТ «Хмельницькобленерго» отримано ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії, яка вступає в силу 01.01.2019 року.

Відповідно для АТ «Хмельницькобленерго» відбудеться анулювання ліцензії з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Важливим етапом взаємодії із споживачами є укладання Договорів споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії в термін до 01.01.2019 року. Зазначений Договір є публічним та буде розташований на сайті та у сервісних центрах АТ «Хмельницькобленерго».

Шановні споживачі – побутові особи, зверніть увагу на те, що разом із рахунком за спожиті обсяги електричної енергії Ви отримаєте Заяву-приєднання до Договору споживача про надання послуг з розподілу.

Щодо споживачів – юридичних осіб, то у них буде нагода акцептувати Заяву-приєднання після офіційної публікації тарифів на розподіл. Детальні вказівки та рекомендації очікуйте на сайті.

Одночасно з тим, для Споживача є важливим здійснити виважений вибір постачальника електричної енергії та укласти відповідний договір із ним.

Наверх