06 Жов 2017
3667

Сюжет «33 каналу» 06.10.2017

Заплати за «комуналку» та виграй приз
від «Хмельницькобленерго»!

Питання стосовно рахунку, світла, роботи Обленерго чи РЕМів Тоді Ви сміливо можете телефонувати до call-центру ПАТ «Хмельницькобленерго». Сервіс працює цілодобово, і кваліфіковані працівники зможуть відповісти на будь-яке Ваше питання. Діє сервіс із 1 березня 2014 року. Керівництво уже помічає тенденцію у зближенні комунального підприємства зі споживачем. Люди усе простіше йдуть на контакт, і, відповідно, кількість дзвінків зростає. Серед найпопулярніших досі залишається питання щодо правильності нарахування плати за спожиту електроенергію.

Спробуємо роз’яснити. Згідно із правилами, розрахунковим періодом є саме календарний місяць, за цей же період вираховується і обсяг спожитих кіловат-годин. У «Хмельницькобленерго» вимушені у відповідності до правил користування електричною енергією для населення проводити певні донарахування, аби визначити остаточні покази. Тобто, якщо ви передаєте показники, скажімо, у 20 числах, можуть виникати нюанси.

Не варто лиш боятися, що ви переплатите. Якщо ж навіть буде нарахований надлишок, Ви зможете помітити це наступного місяця і, таким чином, заплатити менше. Але, все ж, щоб незручностей не виникало, радять дотримуватися правил робочих 2-днів до закінчення та 3 на початку місяця. До слова, способів передати покази лічильника є доволі багато. Це, звісно, звичні нам походи до кас розрахунку чи сервісні центри РЕМ, ті ж самі дзвінки до call-центру. Проте, найсучаснішим та найзручнішим способом усе-таки вважається онлайн. В тому числі, на офіційному сайті ПАТ «Хмельницькобленерго» існує функція «Особистого кабінету побутового споживача».

Зареєструватися на сайті просто, а працювати – ще простіше. Опісля Ви зможете просто під’єднавшись до мережі контролювати стан рахунку, бачити ціну на електрику, та навіть здійснювати електронний платіж без додаткової комісії. Окрім того, нині оголошують розіграш подарунків!

Одними із суперпризів стане 20 безкоштовних замін звичайного лічильника на зонний. Це, знову ж таки, дозволить економити кошти, зокрема, у нічний час доби. Участь можна взяти до 15 грудня. Аби стати учасником акції, варто зробити лиш кілька кліків.

Тож, якщо Ви ще не користуєтеся «Особистим кабінетом», то саме час це зробити і, хтозна, можливо, саме Ви станете володарем цінного подарунку. ПАТ «Хмельницькобленерго» турбується про добробут та благополуччя кожного споживача. Забезпечити безперебійну та якісну подачу електроенергії – їхнє основне завдання, над чим і плідно працюють з дня у день. В разі питань не соромтеся телефонувати до call-центру, ставити питання, вирішувати певні проблеми зі світлом. За діяльністю підприємства Ви можете постійно слідкувати на офіційному сайті. ПАТ «Хмельницькобленерго» дбає про Вас.

Наверх