09 Бер 2016
3363

Жінкам-енергетикам — квіти, посмішки, відзнаки…

нIMG_0153У клубі ПАТ «Хмельницькобленерго» з нагоди Міжнародного жіночого дня відбулися урочистості. До присутніх у залі представниць прекрасної половини людства від імені чоловічого загалу з вітальним словом звернувся генеральний директор ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександр Шпак. Він висловив глибоку повагу до жінок-трудівниць, котрі, кожна на своїй посаді, сприяють розвиткові електроенергетики області та зміцненню економіки всієї держави. Пообіцяв, що чоловіки докладуть максимум зусиль до того, щоб усі бажання жінок були втілені у реальність.

Про роль жінки у суспільстві промовляла перед аудиторією й голова обкому профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська. Також вона подякувала керівництву Компанії за увагу та турботу про жінок.

нIMG_0116Під оплески колег заслужені працівниці структурних підрозділів та апарату управління Компанії отримали з рук генерального директора відзнаки та нагороди — Почесні грамоти й Подяки Хмельницьких ОДА, обласної ради, ПАТ «Хмельницькобленерго». До них, як і годиться, доплюсовувалися грошові премії та цінні дарунки.

Душевного тепла, гарного настрою додали всім концертні вітання від заслуженого артиста України Миколи Довгальова, квінтету «Мікст» обласної філармонії, народного хору «Енергетик». А справжньою окрасою, «родзинкою» свята став веселий, по-дитячому щирий виступ перед мамами та бабусями вихованців відомчого дитсадка «Сонечко».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх