03 Гру 2020
2225

АТ «Хмельницькобленерго» — перше за ефективністю діяльності в рейтингу INEKO!

АТ «Хмельницькобленерго» посіло 1 місце серед 50 державних підприємств за показником «Ефективність діяльності» в рейтингу «Прозорість та Фінансова стійкість державних підприємств в Україні» Інституту економічних та соціальних реформ (INEKO), розташованого у Братиславі, Словаччина. Цей рейтинг був створений за підтримки Посольства США в Україні двома аналітичними структурами — Інститутом економічних та соціальних реформ у Словаччині (INEKO) та Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД), Україна.

Виходячи з оприлюдненої методології рейтингу, отримання АТ «Хмельницькобленерго» найвищого балу (9,2) і, відповідно, 1 місце за критерієм «Діяльність» свідчить про високу ефективність компанії в управлінні власним капіталом.

Крім того, АТ «Хмельницькобленерго» отримало оцінку В+ за шкалою «Фінансова стійкість» рейтингу http://companies.icps.com.ua і за цим показником посіло престижне 8 місце серед 50 проаналізованих підприємств. Також Товариство зайняло 6 місце за показником «Прозорість». Критеріями оцінки в Рейтингу прозорості були, за даними методики рейтингу, Прозорість і доступ до інформації, Економічні показники, Державні закупівлі та власність, Кадрова політика, Етика та конфлікт інтересів, благодійна політика. 

За словами в.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука, висока оцінка ефективності діяльності Товариства з боку вітчизняних та закордонних аналітиків — це передусім результат чотирирічної наполегливої праці та зусиль менеджменту компанії і трьохтисячного трудового колективу підприємства.

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх