12 Жов 2018
3008

Сюжет «33 каналу» 12.10.2018

АТ «Хмельницькобленерго» проводить модернізацію підстанцій за Інвестиційною програмою-2018

 

 

Постійно йти назустріч інноваціям, постійно йти вперед! Сучасні технології не стоять на місці, і часто це стосується усіх сфер нашого життя, зокрема й електропостачання. АТ «Хмельницькобленерго» також з року в рік удосконалює власні електромережі. Цього разу мова піде, серед іншого, про підстанцію 110/35/10 кіловольт «Дунаївці». Вона на теренах області має серйозне, стратегічне значення. Тож за цьогорічною інвестиційною програмою тут здійснюють останній етап  реконструкції.

Як зазначають, за останні роки у Дунаївцях вдалося облаштувати адміністративний корпус для розміщення бригад Південної групи. Не забули й про забезпечення належних умов для стоянки спеціалізованих транспортних засобів. І саме завдяки інвестиційній програмі виконали повну реконструкцію підстанції.

І це ще далеко не увесь перелік. Проте, й на одному об’єкті у АТ «Хмельницькобленерго» не зупиняються. Впевнені: до кінця року ще є достатньо часу, аби встигнути втілити інші, не менш амбітні, плани. Так, по-перше, передбачено ремонт більше 10 км повітряних ліній напругою 35 кіловольт у Шепетівському районі.

Окрім того, планується встановлення системи компенсації реактивної енергії на підстанціях «Ніверка» в Кам’янець-Подільському районі та «Ямпіль» у Білогірському районі. Також уже починають готувати проектно-кошторисну документацію для реконструкції підстанції «Городок».

І наостанок, кажуть, практично на фінішній прямій підготовка до осінньо-зимового періоду. Мають чим пишатися, адже плани капітального і поточного ремонтів та технічного обслуговування виконуються відповідно до намічених графіків.

Побажаємо ж подільським енергетикам успіхів та плідної роботи — аби світло у домівках нашої області було безперебійним!

Наверх