05 Жов 2018
2568

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 05.10.2018

«ЯБЛУНЕВИЙ САД» ЧЕКАЄ НА ВАС!

Яблуневий сад! Привітний, прекрасний, цілющий у будь-яку пору року… Саме в такому подільському раю, у селі Жилинці  Ярмолинецького району, розкинувся санаторій-профілакторій «Яблуневий сад» — заклад оздоровлення та відпочинку, власником якого є АТ «Хмельницькобленерго».

Проживання — у номерах готельного комплексу з усіма зручностями.

Рівень закладу підтверджується акредитаційним сертифікатом першої категорії та сертифікатами відповідності.

До лікувально-оздоровчих процедур закладу належать:

– апаратна фізіотерапія широкої профілактичної та лікувальної спрямованості;

– різноманітні лікувальні душі та ванни;

– мануальний, апаратний масаж;

– грязелікування;

– лікувальна фізкультура.

Попри таку функціональність, соляна кімната – ще й найкращий спосіб лікування шкірних захворювань та профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій. Тож, якщо періодично її відвідувати – ніякі хвороби нестрашні.

«Просто пальчики оближеш!» — це про харчування у «Яблуневому саду». Особливого шарму місцевій кухні додає власна міні-пекарня з її духмяним хлібом та оригінальними кондитерськими виробами.

Та, звісно ж, у санаторії не хлібом єдиним і не лише процедурами лікують та оздоровлюють. Для активного дозвілля тут є новий сучасний стадіон, волейбольний та баскетбольний майданчики, а ще — галявина тренажерів, критий плавальний басейн, танцпол.

Та головне у «Яблуневому саду» — кваліфікований, чуйний персонал. Використовуючи накопичені медичні знання та багаторічний досвід, фахівці закладу максимально швидко і якісно підберуть для вас ефективну терапію.

Упродовж своєї діяльності ця оздоровниця отримала безліч вдячних відгуків та зажила слави однієї з найкращих не лише на Хмельниччині, але й далеко за її межами. Отож…

Для Вашого комфорту заклад пропонує путівки на оздоровчі курси різної тривалості — 7, 14 чи 21 день. Також Ви можете скористатися унікальною зручною послугою санаторію-профілакторію — туром вихідного дня, — аби корисно та змістовно провести тут сімейний уікенд.

Детальна інформація — за телефоном: 097-073-9867

Наверх