14 Лют 2024
839

Автоматизація бізнес-процесів – актуальна тема для енергетиків

Дводенний семінар щодо автоматизації та оптимізації бізнес-процесів в енергетичній сфері зібрав  представників державних Операторів системи розподілу (ОСР) на Хмельниччині. Серед учасників фахівці за технічним напрямком та з інформаційних технологій ПАТ «Черкасиобленерго», ВАТ «Тернопільобленерго», АТ «Харківобленерго», ПАТ «Запоріжжяобленерно», АТ «Миколаївобленерго» та АТ «Хмельницькобленерго».

В.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олег КОЗАЧУК, у вступному слові наголосив: «Практика, запроваджена АТ «УРМ» щодо проведення таких семінарів дійсно цінна. Ми маємо змогу отримати фахові знання, важливі для компаній. В результаті це дозволить поліпшити якість послуг, які ми надаємо споживачам».

Розгляд успішних проектів з підвищення ефективності експлуатації електричних мереж, контролю надання технічних послуг, взаємодії із споживачами та замовниками, вивчення та обговорення сучасних методів діагностики, випробувань та локалізації пошкоджень у кабельних лініях, збору та обробки інформації з засобів обліку – неповний перелік питань семінару. Поєднання ж теоретичних та практичних занять дають змогу фахівцям повною мірою опрацювати матеріал та сформувати необхідне розуміння для подальшої оптимізації діяльності.

«Під час першого нашого семінару, який відбувся на базі ПАТ «Черкасиобленерго» ми визначали напрямки удосконалення та будували плани, тепер ми чітко бачимо процеси, які потребують оптимізації, визначили ресурси та спеціалізоване програмне забезпечення. Хочу наголосити, що робота із споживачами та замовниками – в пріоритеті. Повинен бути єдиний підхід та висока якість надання послуг у всіх компаній групи», – зазначив генеральний директор АТ «Українські розподільні мережі» Артем МАРТИНЮК.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх