15 Лют 2024
525

Подяка від колег з Миколаєва

Помічник генерального директора АТ «Миколаївобленерго» ПОГАДАЄВ Володимир з щирою вдячністю передав подяки та подарунки бригадам АТ «Хмельницькобленерго», які брали участь у відновленні електромереж Миколаївщини у січні цього року.

Отримуючи подяки, заступник технічного директора АТ «Хмельницькобленерго» Андрій ЧАЙКА наголосив: «Подяки та подарунки передамо бригадам. Їм буде приємно. А взагалі, дуже важливо, що ми, тобто енергетики, об’єднуємося для долання стихій, обміну досвідом та розробки ефективних рішень. Попри війну – енергетика розвивається».

Нагадаємо, що внаслідок стихії в Миколаївській області були значні пошкодження електромереж, зруйновано близько 300 опор, десятки кілометрів проводів. На заклик АТ «Українські розподільні мережі» про допомогу відгукнулася не одна компанія. Долучилися енергетики з ПАТ «Черкасиобленерго», ДТЕК «Одеські електромережі», АТ «Хмельницькобленерго», ПАТ «Запоріжжяобленерго», АТ «Харківобленерго» та ВАТ «Тернопільобленерго». Допомагаючи матеріалами, залучивши власну техніку та персонал, енергетики відновили розподіл електричної енергії споживачам Миколаївської області.

Разом – ми сила! Пам’ятаймо про це!

Frame 1

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх