02 Лип 2024
1168

Через негоду є знеструмлення

Станом на 09:00 02.07.2024 року на Хмельниччині через негоду знеструмлено 101 населений пункт, в тому числі 72 пункти – знеструмлено частково. В цілому, більше 18 000 споживачів не мають змоги користуватись електричною енергією. Енергетики здійснюють аварійно-відновлювальні роботи.

Шановні споживачі, будь ласка, зважайте на те, що окрім погодинних відключень в електромережах зафіксовані аварійні пошкодження через негоду. Внаслідок аварійно відновлювальних робіт можливі затримки з застосуванням черг погодинних відключень.

Також сьогодні зранку на одній з підстанцій спрацювала протиаварійна автоматика, в результаті – частина Хмельницького була знеструмлена. Тобто, затримка у відновленні розподілу електричної енергії мешканцям міста, у яких діяли погодинні відключення, була пов`язана з аварійною ситуацією, а не з самими погодинними відключеннями.

Зверніть увагу, інформація про очікуваний час відновлення та причину відключення в сервісах Товариства з`являється після того, як оперативний персонал з’ясує цю причину та оцінить масштаб роботи.

Переглянути зареєстровані події про відключення можна на сайті Товариства у розділах «Актуальні відключення», «Відключення за адресою» та у чат-ботах iEnergo у Viber та Telegram. Також за допомогою чат-ботів можна швидко подати заявку про відсутність електричної енергії.

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх