24 Січ 2020
3038

Сюжет «33 каналу» 24.01.2020

Дбають не тільки про розвиток електричних мереж: приміщення Городоцького РЕМ теж суттєво оновили

Рік, що минув для Городоцького району електричних мереж був насиченим та успішним. Виконання інвестиційної програми, систематичне технічне обслуговування електричних мереж, приєднання електроустановок споживачів – все здійснювалось вчасно та якісно. Окрім того, значну увагу приділено і забезпеченню комфортних умов праці персоналу.

Реалізовані заходи інвестиційної програми дозволили суттєво покращити якість послуги з розподілу електроенергії для значної частини Городка. До слова, у місті замінено дві розвантажувальних підстанції, два трансформатора, побудовано лінію 10 кіловольт із сумісним підвісом 0,4 кіловольта. Ще одну важливу лінію електропередачі 0,4 кіловольта було реконструйовано. Відтак, за 2019 рік згідно інвестиційною програми використано майже 2 мільйони гривень.

Не забули і про умови для персоналу. Будівлю Городоцького РЕМу «звели» ще у 60-х роках, тож не дивно що вона вже потребувала ремонту. Саме тому, роботи тут було зроблено чимало.

Також у 2019 році у Городоцькому РЕМі вдалося облаштувати побутову кімнату для водіїв та електромонтерів. А вже на 2020 рік у Товаристві заплановано проектування і початок будівництва теплих боксів для зберігання транспорту.

33 канал

Наверх