17 Січ 2020
2614

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 17.01.2020

Обізнаний та кваліфікований персонал – основа ефективної діяльності. В АТ «Хмельницькобленерго» розпочато навчання директорів РЕМ

Обізнаний та кваліфікований персонал – основа ефективної діяльності. За таким принципом працює АТ «Хмельницькобленерго». На базі товариства уже не перший рік діє навчально-курсовий комбінат, основними напрямками якого є первинна професійна підготовка персоналу, перепідготовка та підвищення кваліфікації, навчання з питань охорони праці робітників та інженерно-технічних працівників, а також професійно-технічне навчання робітників.

З метою підвищення рівня кваліфікації персоналу, їх обізнаності із питаннями охорони праці, технології робіт, законодавчими змінами у Навчально-курсовому комбінаті АТ «Хмельницькобленерго» щорічно навчається близько тисячі фахівців. Наразі розпочалось кількаденне навчання директорів районів електричних мереж.

Графік навчання досить насичений, адже потрібно розглянути багато тем та напрямків, серед яких і аспекти інформаційної безпеки, робота он-лайн сервісів, фінансово-економічне та інвестиційне планування, питання електробезпеки та експлуатації електроустановок тощо.

Окрім чітко визначених напрямків підготовки, директори РЕМ мають можливість обговорити важливі та складні питання управління, побудови ефективних взаємовідносин із споживачами та, що найголовніше, поділитись власним досвідом.

 В навчально-курсовому комбінаті АТ «Хмельницькобленерго» навчають не лише власний персонал, а й сторонніх фахівців. За результатами навчання слухачі отримують відповідні свідоцтва та посвідчення.

 Йдеться про машиністів автовишок та автогідропідіймачів, електромонтерів оперативно-виїзних бригад, електромонтерів з обслуговування підстанцій, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж, електромонтерів з ремонту приладів обліку, контролерів, стропальників. Саме за цими робітничими спеціальностями і проводять навчання. Окрім того, проводять навчання з питань охорони праці за різними напрямками підготовки. Освітній процес відбувається не лише у класах, а й на спеціально облаштованому навчальному полігоні.

Більш детальну інформацію про навчання можна отримати за адресою навчально-курсового комбінату на вул. Храновського, 11а у Хмельницькому. Або за телефонами: 

(067) 510-58-13,  (0382) 78-78-29,  78-78-33.

ПЦ «Ексклюзив»

Наверх