05 Кві 2016
3327

Добровільні пожежні дружини ПАТ «Хмельницькобленерго» відточували свою майстерність

мIMG_0347Керівництво ПАТ «Хмельницькобленерго» приділяє велику увагу реалізації державної політики у сфері пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж. Тому перед працівниками Компанії у пожежонебезпечний весняно-літній період стоїть відповідальне завдання — не лише забезпечити стабільне та якісне енергопостачання, але й унеможливити виникнення руйнівного вогню на енергетичних об’єктах Товариства.

Як повідомляє служба з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та екології ПАТ «Хмельницькобленерго», наказом по Товариству № 209 від 12 березня 2015 року розроблено заходи щодо підготовки його об’єктів до роботи у весняно-літній період. Одним із таких заходів є проведення перевірки боєздатності добровільних пожежних дружин до виконання визначених табелем обов’язків із практичним відпрацюванням дій щодо безпечної та швидкої евакуації людей та гасіння умовної пожежі.

Тож нещодавно на базі навчально-курсового комбінату ПАТ «Хмельницькобленерго» відбувся семінар для керівників усіх 36-ти добровільних пожежних дружин, які функціонують у Компанії. Поглибленням теоретичних знань енергетиків із пожежної безпеки та відточуванням їхніх практичних навиків у цій сфері займався досвідчений викладач професійно-технічного навчального закладу ПП «Безпека-комплекс» Олександр Дужицький.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх