23 Бер 2024
786

Електромережі працюють в аварійному режимі

Внаслідок масованої атаки, живлення Хмельницької області здійснюється за аварійними схемами живлення. Ввечері 22.03.2024 року на одній з резервних ліній ПЛ 110 кВ відбулося пошкодження. Обладнання не витримує такого великого навантаження та аварійно пошкоджується. Енергетики працювали всю ніч аби відновити роботу лінії та заживити споживачів.

Шановні мешканці Хмельницької області!

Закликаємо вас запровадити режим ощадливого використання електричної енергії. Лише якщо всі розумітимуть ситуацію та вимкнуть зайві прилади, перенесуть використання енергоємного обладнання на нічні години – ми зможемо пройти цей складний період.

З 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00 – періоди максимального навантаження. Для уникнення аварійного пошкодження електромереж можливі режимні обмеження. Тобто, в залежності від навантаження на резервні лінії, можуть відбуватися відключення.

Дізнатися інформацію про відключення можна на сторінках «Відключення за адресою» та «Актуальні відключення». Також перевірити наявність відключення та очікуваний час відновлення розподілу ел.ен., подати заявку про відсутність ел.ен. можна у чат ботах iEnergo (Viber, Telegram).

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх