24 Січ 2017
4082

Колдоговір ПАТ «Хмельницькобленерго» як найвищий соціальний гарант

конференція_03

У ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулася конференція трудового колективу, на якій голови профкомів та керівники структурних і відокремлених підрозділів Компанії заслухали і обговорили звіт керівництва про виконання у 2016 році чинного колективного договору.

Очільник ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук, звітуючи перед колегами, зокрема, зауважив на соціальних гарантіях, забезпечених у новому колдоговорі та ретельно реалізованих, зокрема — в частині матеріального заохочення за успішну роботу. Директор з управління персоналом та юридичних питань Андрій Пилипенко, заступник директора з управління персоналом та юридичних питань (з юридичних питань) Владислав Олійник, директор фінансовий Вадим Данилків, голова об’єднаної організації профспілок ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександр Макаров детально розтлумачили суть усіх пропонованих змін та доповнень до чинного колективного договору, зумовлених сьогочасними змінами в законодавстві України та організаційно-виробничою необхідністю.   

Звіт керівництва Компанії щодо виконання колективного договору у минулому році та всі поправки і доповнення до нього були схвалені учасниками конференції.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх