08 Лют 2017
3262

Сервісний центр знайомить відвідувачів з молодим яскравим талантом

мIMG_8616В експозиційній частині ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулося відкриття виставки молодого талановитого художника-ізяславчанина Павла Вітвіцького.

Колишній випускник навчального центру при Хмельницькому ВПУ № 25 (факультет графічного дизайну), він і досі шукає свій стиль, але уже має певні успіхи в жанрах живопису та скульптури. Так, хмельничанам та гостям міста знайомі його роботи на майданчику біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка, а також скульптурна композиція «Народження України», встановлена минулоріч поблизу торгівельного центру «Ріко» на проспекті Миру.

Більше десятка живописних полотен Павла Вітвіцького, написаних олійними фарбами, викликали жвавий інтерес у митців та поціновувачів мистецтва, у представників мас-медіа, котрі завітали на відкриття експозиції. Слова підтримки та поради мовили молодому художникові директор Хмельницького обласного художнього музею Лариса Чернова, імениті художники з обласної організації Національної спілки художників України Микола Мельничук, Іван Юрков, Яків Павлович, а також ініціатор цієї виставки — завідувач музею електроенергетики ПАТ «Хмельницькобленерго» Микола Шафінський.

Автор щиро подякував поважній аудиторії за всі відгуки про його картини, а компанії «Хмельницькобленерго» — за чудову можливість зробити свою творчість більш доступною масовому глядачеві.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх