08 Лис 2019
3073

Сюжет «33 каналу» 08.11.2019

Конкурс дитячого малюнка від АТ «Хмельницькобленерго»

Вони бачать світ яскраво та просто. Наші діти часто вражають своєю безпосередністю, щирістю і талантом. Проявити свої здібності в образотворчому мистецтві та ще й отримати за це подарунки пропонує АТ «Хмельницькобленерго». Уже третій рік поспіль у товаристві проводять конкурс дитячого малюнка. Тематика і назва відповідні — «Родина енергетика-2019».

До участі запрошують креативних дітей у трьох вікових категоріях: від 6 до 10, від 11 до 14 та від 15 до 17 років. Таким чином визначать трьох головних переможців конкурсу.  Проте без подарунка, обіцяють, не залишиться жоден учасник. Розвіюючи популярні міфи та перестороги, наголошуємо:відтворити цікавий та загадковий світ енергетики на папері можуть не лише діти працівників АТ «Хмельницькобленерго». Долучатися до конкурсу закликають учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх шкіл, а також художніх та іншихпозашкільнихнавчальнихзакладів.Оцінюватиме роботи неупереджена комісія.

До слова, конкурс дитячого малюнка проходить у рамках міжнародної програми «Охорона праці очима дітей». Тому фіналісти автоматично візьмуть участь ще у кількох турах на Всеукраїнському рівні та матимуть нагоду отримати ще більше призів.

Аби взяти участь, потрібно лише трішки натхнення та фантазії! Роботи можуть бути виконані у довільній графічній чи живописній формі. Принести їх слід до відповідного району електромереж (РЕМ) чи надіслатиабо принести за адресою: 29018, м. Хмельницький,  вул. Храновського, 11а, Департамент охорони праці АТ «Хмельницькобленерго». Якщо ж у Вас виникнуть питання, можна звертатися до координатора конкурсу — начальникавідділуметодологічногозабезпечення з охорони праці Ольги Шафінської за телефоном (0382) 78-78-49.

Поспішіть, адже прийом робіт триває до 15 листопада.

Наверх