29 Лис 2020
2370

«Листопадові» показники: коли і як передавати?

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

У ці непрості «карантинні» часи енергетики краю продовжують модернізацію електромереж, оперативно усувають наслідки аварійних ситуацій, дбають про якість і безперервність розподілу електроенергії до Ваших осель та об’єктів інфраструктури Хмельниччини. Тож не забувайте, будь ласка, засвідчувати повагу до їхньої праці, вчасно передаючи показники лічильників електроенергії за розрахунковий період. Наразі — за листопад. 

Показники_11-12Нагадуємо Вам, що відповідно до постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 року, «зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця». Отже, ми чекаємо на Ваші «листопадові» показники у проміжку від 29 листопада до 3 грудня включно.

Радимо Вам скористатися найбільш зручними та безпечними способами передачі показників:

Пам’ятайте, що нині є дуже важливим обмежуватися в соціальних контактах — задля безпеки Ваших родин. Допомагайте батькам чи літнім родичам та сусідам передавати показники їхніх лічильників, користуючись онлайн-сервісами АТ «Хмельницькобленерго»!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх