01 Лют 2016
3262

Наглядовий іспит складено успішно!

м_АудитОбов’язковий щорічний аудит на відповідність усім заявленим сертифікатам — необхідна і достатня умова підтвердження високого рівня підприємства. Аудитори, які цьогоріч завітали у ПАТ «Хмельницькобленерго», перевіряли, чи дотримується Компанія задекларованого курсу. А саме — чи змінюється її менеджмент згідно з новими вимогами; чи усунені невідповідності, виявлені попередньою аудиторською перевіркою; чи відповідає діяльність Компанії всім сертифікаційним вимогам.

Аудитори працювали трьома групами, перевіряючи одночасно в кількох Дирекціях та відокремлених підрозділах Компанії. І вже у перший день наглядового аудиту для них стало очевидним: Компанія прямує вивіреним курсом і не здає завойованих позицій. Як зауважив головний аудитор ОССМ «ПРИРОСТ» Віктор Волосковець, «часи зараз скрутні,  але, попри це, задачі перед собою ви ставите амбітні і практично всі виконуєте».

Відрадно, зауважують аудитори, що досвідчені керівники Компанії не бояться призначати на відповідальні посади молодих спеціалістів, які своєю кипучою енергією здатні гори зрушити. Справили враження на перевіряльників і найсучасніші технології, які тут широко впроваджуються. А ще «Хмельницькобленерго» як було, так і залишається соціально орієнтованим Товариством. Окрім виробничих показників, тут не забувають про якість праці, збереження довкілля, комфортні умови роботи персоналу і, звісно ж, про головного інвестора Компанії та її найвищу цінність — споживача.

Наостанок відбулася підсумкова нарада за участю всіх аудиторів та представників «Хмельницькобленерго». Цьогорічний аудиторський іспит, як і попередні, Компанія склала успішно. Принаймні, всі учасники перевірки — одностайно такої думки.
 

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх