26 Січ 2016
3920

ПАТ «Хмельницькобленерго» відвідали представники компанії Deloitte

мIMG_9624У рамках співпраці між Фондом державного майна України та Агенством США з міжнародного розвитку USAID щодо супроводження приватизаційного процесу в енергетичній галузі ПАТ «Хмельницькобленерго» з одноденним діловим візитом відвідали представники американської компанії Deloitte —  менеджери Джозеф Олівер та Джесон Альварадо, а також молодший менеджер ПрАТ «Делойт енд Туш ЮСК» (м. Київ) Максим Перець.

Компанія Deloitte входить до «великої четвірки»  аудиторських  компаній світу та надає повний спектр послуг по всій території України у чотирьох сферах: аудит, оподаткування, управлінський консалтинг та корпоративні фінанси. Перед представниками компанії покладено завдання щодо аналізу діяльності “Хмельницькобленерго”, розробки стратегії приватизації, проведення фінансової та господарської експертизи, визначення орієнтовної ціни.

Генеральний директор Компанії Олександр Шпак, перший заступник генерального директора Олег Козачук, заступник генерального директора — директор з РУ та ІТ Руслан Слободян та фахівці Товариства  детально ознайомили поважну делегацію з  історією та сьогоденням ПАТ «Хмельницькобленерго», звернувши особливу увагу на систему менеджменту, взаємодію з НКРЕКП, компанією «Енергоринок» та іншими учасниками енергетичного сектору, відносини з інвесторами та акціонерами, на  результати фінансово-господарської  діяльності Компанії.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх