24 Тра 2024
305

Обережно! Можливі гроза, град та пориви вітру

Метеорологи прогнозують сьогодні, 24.05.2024 року, значне погіршення погодних умов до кінця доби. На Хмельниччині можливі гроза, град та пориви вітру 15-20 м/с.

Шановні громадяни!

При погіршенні погодних умов необхідно бути обережними поблизу дерев та ліній електропередачі. У разі виявлення обірваного проводу потрібно звернутися до Кол-центру АТ «Хмельницькобленерго» за номерами: 067 010 50 62; 050 010 50 62.

Наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8 метрів – смертельно небезпечно!

Найшвидший спосіб подати заявку про відсутність електричної енергії – створити її у чат-боті iEnergo (ViberTelegram).

Дізнатися про відключення, очікуваний час відновлення розподілу електроенергії можна на сайті Товариства у розділі «Відключення» або за допомогою чат-ботів iEnergo (ViberTelegram).

Наголошуємо, через погодні умови можуть відбуватися аварійні пошкодження електромереж. Тобто, не всі відключення, які відбуваються в електромережах, пов’язані з Графіком погодинних відключень. Перевіряйте інформацію за допомогою зазначених ресурсів.

Зверніть увагу: на сайті Товариства, в чат-ботах та у Кол-центрі Ви отримуєте інформацію про очікуваний час відновлення розподілу електричної енергії. Якщо світло в оселі не з`явилося рівно в зазначену хвилину, це означає, що фахівці ще працюють. Ввімкнення згідно з ГПВ або відновлення після аварій може дещо зміщуватися.

Будь ласка, ставтесь до роботи енергетиків з повагою і розумінням та бережіть себе.

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх