20 Тра 2024
2838

Ліміт встановлено, але тільки на вечір

На 20 травня НЕК «Укренерго» довело дозволену величину потужності для Хмельницької області, але тільки на вечірні години. Відповідно, протягом дня погодинних відключень не буде. Зважаючи на встановлення ліміту лише на вечірні години, Графік погодинних відключень оновлено.

Черги 20052024

Зверніть увагу, час вимкнення та ввімкнення може дещо зміщуватися, оскільки оперативному персоналу потрібен час на пересування між різними об’єктами та на здійснення робіт з дотриманням вимог охорони праці. Будь ласка, ставтесь з розумінням до ситуації. Енергетики роблять усе можливе, щоб відключення були якомога коротшими.

Дізнатися причину відключення та очікуваний час відновлення розподілу ел.ен. можна у чат-ботах iEnergo (Viber, Telegram) та на сайті у розділах «Відключення за адресою», «Актуальні відключення». Перевірити чергу можна у чат-ботах або розділі «Погодинні відключення».

Шановні споживачі, використовуйте електроенергію раціонально та ощадливо. Важливо ввечері, з 18:00 до 24:00, не вмикати одночасно декілька приладів, вимикати зайве освітлення.

У випадку суттєвих змін ситуації в об’єднаній енергосистемі України, отримання додаткових розпоряджень від НЕК «Укренерго» або ж суттєвого зростання обсягу споживання електричної енергії – графік може бути змінено. Інформація буде висвітлена на офіційних ресурсах АТ «Хмельницькобленерго».

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх