31 Січ 2019
3127

Олег Козачук втретє — у складі Ради ОРЕ

Відбулися річні загальні збори Членів Ради Оптового ринку електричної енергії (ОРЕ) України, на яких переобрано склад Ради ОРЕ — виконавчого органу між загальними зборами учасників ОРЕ.

До складу Ради від класу постачальників уже втретє обрано в.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олега Івановича Козачука. Загалом до складу Ради ОРЕ, відповідно до Договору між членами ОРЕ, входять десять голосуючих директорів — по п’ять від класу виробників і класу постачальників. На засіданнях Ради приймаються рішення з найбільш актуальних питань, які виникають у роботі ринку електричної енергії.

Колектив АТ «Хмельницькобленерго» щиро вітає О.І. Козачука з обранням його членом Ради ОРЕ України. Переконані, що Олег Іванович гідно виконуватиме покладені на нього обов’язки, позитивно вплине на результативність перетворень в енергетиці України.

Нагадаємо: на виконання Закону України «Про ринок електроенергії» на липень 2019 року намічено запуск нової моделі ОРЕ. Передбачається перехід від роботи за моделлю «єдиного покупця» до повномасштабного конкурентного ринку. 

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх