25 Січ 2019
2221

Задля поглиблення знань у галузі ліцензійної діяльності

Як повідомляє Департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» у приміщенні Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулася семінар-нарада з ліцензіатами, які здійснюють організацію та забезпечення робіт і послуг протипожежного призначення. На заході був присутній представник Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ України Руслан Дудзяк.

Розпочинаючи нараду, перший заступник начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Дмитро Бондар зазначив, що усі роботи та послуги протипожежного призначення повинні бути гарантією безпечної праці та життєдіяльності людей. Відповідальність за забезпечення належного рівня протипожежного захисту на об’єктах лягає на ліцензіатів в частині якісного виконання робіт і надання послуг», — зауважив Дмитро Володимирович.

Як зазначив начальник відділу пожежної безпеки та екології Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» Віктор Паламарчук, персонал підрозділів Товариства демонструє злагодженість дій в галузі ліцензійної діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення задля недопущень порушень вимог у сфері містобудівної діяльності, проектної документації, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх