20 Бер 2017
3867

ПАТ "Хмельницькобленерго" — на шляху газозаміщення

мIMG_9363Хмельниччину з діловим візитом відвідав голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук. В рамках візиту він зустрівся з головою облдержадміністрації Олександром Корнійчуком, із головою обласної ради Михайлом Загородним, поспілкувався з журналістами та провів семінар на тему: «Поширення досвіду заміщення газу альтернативними видами палива та розвитку сфери відновлюваної енергетики».

Після семінару голова Держенергоефективності Сергій Савчук разом із керівництвом ПАТ «Хмельницькобленерго» завітав до реконструйованого приміщення Ярмолинецького РЕМ та лікувально-оздоровчого комплексу «Яблуневий сад» у селі Жилинці Ярмолинецького району. Там він ознайомився з роботою котелень, що функціонують на твердому паливі, зокрема, на деревній трісці та пелетах.

«Той факт, що «Хмельницькобленерго» активно опікується питанням заміщення газу та встановлює твердопаливні котельні, є показовим, — зауважив С. Савчук. — Тому такі приклади потрібно широко популяризувати».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх