10 Жов 2016
3379

ПАТ «Хмельницькобленерго» радо прийматиме учасників науково-практичної конференції

10-14 жовтня за пропозицією ПАТ «Хмельницькобленерго» на базі Ярмолинецького РЕМ (схема проїзду) відбудеться науково-практична конференція «Розподільчі мережі 0,4-35 кВ як складова частина локальних електроенергетичних систем майбутнього». Співорганізаторами цього представницького заходу виступають Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, Львівська регіональна НТСЕ України (упорядник), Мінпаливенерговугілля України, НКРЕКП, ПАТ «Хмельницькобленерго», ПрАТ «Укрзахіденергопроект», НУ «Львівська політехніка», Інститут мікропроцесорних систем керування об’єктами електроенергетики (ІМСКОЕ).

На конференцію запрошено головних інженерів, технічних директорів, начальників та фахівців електротехнічних служб обласних енергопостачальних компаній, електростанцій, а також головних енергетиків та електриків промислових підприємств, залізниці, метрополітену, нафтогазового комплексу. Також запрошені фахівці енергетики з Польщі, Кореї, Китаю та інших країн.

Упродовж конференції буде обговорено проблеми модернізації мереж 0,4 – 35 кВ та пропозиції щодо їх вирішення, виклики, що виникають у зв’язку з переведенням розподільчих мереж на 20 кВ, відповідні нормативні документи. Провідні вітчизняні фахівці у галузі енергетики ознайомляться з найсучаснішими досягненнями науки та мікропроцесорної техніки з питань діагностування стану ізоляції, створення селективних захистів від однофазних замикань на землю (ОЗЗ), методів і способів експлуатації мереж, захисту від перенапруг. 

Програмою заходу передбачені й бліц-екскурсії енергооб’єктами-«візитівками» ПАТ «Хмельницькобленерго».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх