02 Гру 2023
432

Пошкодження електромереж не є критичними

Хуртовина та налипання снігу призвели до відключень у деяких районах електромереж Хмельницької області. Масштаб відключень некритичний, станом на 10:30 зареєстровано поодинокі аварійні відключення у Хмельницькому, Ярмолинецькому, Шепетівському, Ізяславському та Славутському РЕМ. Дещо більше пошкоджень зафіксовано в Волочиському та Городоцькому районах електромереж. Загалом в області через негоду електрична енергія частково відсутня в 32 населених пунктах та в 15 - повністю, без електричної енергії залишилось 5370 споживачів. 

Ситуація контрольована, залучено відповідну техніку та аварійно-відновлювальні бригади, які усувають наслідки негоди.  

Переглянути зареєстровані відключення, дізнатися орієнтовний час відключень можна у розділі «Відключення» та за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber, Telegram

Вчергове звертаємо увагу громадян, що у разі погіршення погодних умов потрібно бути обережними коло дерев та повітряних ліній електропередачі. У разі виявлення обірваного проводу потрібно телефонувати до Кол-центру АТ “Хмельницькобленерго” за окремо виділеним номером телефону для аварійних ситуацій: 067 010 50 62. 

Відділ зв`язків з громадськістю 

Наверх