07 Лют 2020
3022

Сюжет «33 каналу» 07.02.2020

Працювати не покладаючи рук – один із головних девізів Білогірського РЕМ

Працювати та розвиватися не покладаючи рук – один із головних девізів енергетиків Хмельниччини. І Білогірський РЕМ – не виключення. Його працівники запевняють: мають чим пишатись, адже зробленої роботи дуже і дуже багато, проте планів на майбутнє не менше.

Крім того, у Білогір’ї було замінено два силових трансформатори, 270 однофазних та 80 одиниць трьохфазних лічильників, а ще здійснено ремонтні роботи в адміністративному приміщенні Білогірського РЕМ. Проте, найголовніше, кажуть енергетики, –  це відгуки задоволених споживачів.

Окрім цього, не меншим досягнення у Білогірському РЕМі вважають і місцевий музей. Він уже багато років є родзинкою підрозділу та вабить до себе десятки, а то й сотні зацікавлених очей. Тут зібрали різні експонати, деякі з них використовувались сотні років тому. За словами працівників, започаткував цю справу їх колишній колега.

Частими відвідувачами музею, окрім білогірців та гостей краю, є й школярі. Адже, крім експонатів зі сфери енергетики, тут зібрали чимало речей з побуту давніх українців та періоду другої світової війни.

Та це ще не кінець. У Білогірському РЕМ запевняють, будуть розвивати музейну справу й далі, адже історію предків варто пам’ятати.

33 канал

Наверх