23 Лип 2018
3294

Сюжет «33 каналу» 20.07.2018

Розрахуватися без комісії: АТ «Хмельницькобленерго» пропонує сучасні та вигідні сервіси оплати

 

 

За будь-який товар чи послугу потрібно платити. Так само і з електроенергією, яку ми щоденно використовуємо у роботі та побуті. Проте, це далеко не схоже на покупку у супермаркеті. Оплату за світло можна здійснити декількома способами, і часто посередники у вигляді банківських сервісів і собі забирають частину коштів із наших кишень. АТ «Хмельницькобленерго» пропонує як звичайні способи сплати за електроенергію, так і сучасні. Щоправда, перші уже починають відходити в небуття.

Так,упродовж минулого року  АТ «Хмельницькобленерго» сплатило банкам 7 млн. 600 тис. грн. замість споживачів, узявши на себе «їхні» комісійні.

Наразі ж вартість комісії при оплаті споживачем становить: «Ощадбанк» – 10 грн., «ПриватБанк» та «Укрпошта» – 6 грн. Остання ще залишається безкоштовною для мешканців сіл та селищ. Комісію за електроенергію у Вас не попросять «Укргазбанк», «А-банк» та «Банк «СІЧ».

Відкривати нові можливості та йти у ногу з часом – саме такий курс взяло АТ «Хмельницькобленерго», аби забезпечити комфорт своїм споживачам. Зокрема, близько 19% жителів області активно користуються «Особистим кабінетом побутового споживача» на офіційному сайті компанії.

У той самий час через пошту від моменту сплати до моменту зарахування коштів може минути до 6 днів. Окрім того, майже 13% споживачів активно використовують популярні інтернет-сервіси, такі як «Приват24» та PeyNetUa.

Також, зазначають, кожен може розрахуватися і готівкою через термінали самообслуговування. Близько 90% встановлених у області терміналів включають оплату за електроенергію. І нині 10% подолян таки взяли це на озброєння.

Не переплачуйте і не стійте у чергах, – закликають у АТ «Хмельницькобленерго». Ліпше використовуйте сучасні розрахункові сервіси. Адже це зручно, швидко та ще й економно.

Наверх