18 Бер 2022
4453

Шановні споживачі енергоресурсів, комунальних послуг! Громадяни України!

23 доба війни… Війни за Батьківщину та її цілісність, за нашу націю, за життя незалежного та патріотичного духу. Це війна кожного українця та громадянина нашої Держави!

Ми впевнено йдемо до перемоги над окупантами, ми змогли об’єднатися та направити всі наші зусилля на цю боротьбу. І так має бути!

Але бій за життя та виживання не обмежується лінією фронту із загарбниками. Економіка країни потребує нашої уваги. Надавачі комунальних послуг (водоканали, теплокомуненерго, ОСББ та ЖЕКи), оператори систем розподілу, постачальники електроенергії та газу молять про допомогу. Допомогу не держави, а своїх споживачів. Адже ці підприємства працюють наразі у вкрай напруженому режимі в межах всієї країни. Потрібно підтримувати мережі, обладнання, критичну інфраструктуру в працездатному стані, бути готовими до оперативного відновлення та мати для цього аварійний фонд, закуповувати енергоносії.

Відсутність оплати споживачами за послуги та спожиті ресурси може призвести до повного колапсу у сфері житлово-комунальних послуг. Давайте ми спільно втримаємо цей фронт та завадимо недолугим рашистам зруйнувати ресурсну основу нашої економіки та життя.

Сплачені рахунки за газ, воду, електроенергію, тепло тощо – це той мінімум, який ми просто зобов’язані зробити. Зробити для своєї країни, для перемоги, для енергетичної незалежності. Для того, щоб постачальники комунальних послуг, оператори систем розподілу, постачальники електроенергії та газу могли вистояти, могли й надалі підтримувати регіони, де ведуться бойові дії та забезпечувати надійне надання послуг.

Ми вкрай сильна та волелюбна нація, йдемо до перемоги разом!

Все буде Україна!

Наверх