16 Бер 2022
2071

Виконуємо свої зобов’язання та йдемо до перемоги

Шановні споживачі!

АТ «Хмельницькобленерго» не припиняло своєї діяльності ні на хвилину. Максимум зусиль фахівців Товариства було націлено на забезпечення надійної та безаварійної роботи електромереж області, на допомогу та підтримку операторів системи розподілу в регіонах, де відбувається наступ окупантів. 

Наразі нам усім важливо повернутися до сталої роботи та життя. Заради перемоги ми зобов’язані забезпечувати функціонування економіки, сплачувати податки, здійснювати розрахунки із контрагентами та учасниками ринку електроенергії.

Одним із головних процесів АТ «Хмельницькобленерго» є розрахунок спожитого об’єму електричної енергії нашими споживачами.

Тому, закликаємо вас виконати свій обов’язок та передати показники лічильників електричної енергії. Зважаючи на ситуацію, не варто очікувати кінця місяця. Просто зафіксуйте свій показник на поточну дату та передайте його за допомогою наших онлайн-сервісів:

І, звичайно ж, до ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго». Наразі він у посиленому режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Таким чином ви посприяєте нормальній, стабільній діяльності вашої енергопостачальної компанії та, відповідно, всієї об’єднаної енергосистеми України.

Зберігаймо спокій! Все буде Україна!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх